Projecten

Molecaten Natuur Vakantiepark Waterdunen

Op de plek van park Napoleon Hoeve wordt, veroorzaakt door dijkverzwaring, een combinatie van nieuwe natuur en een nieuw vakantiepark aangelegd. Het gehele terrein beslaat een 400 ha waarin ruimte is voor een 30 ha groot nieuw vakantiepark. Dit zal bestaan uit ca 400 woningen, een camping met ca 200 standplaatsen, algemeen gebouw t.b.v. receptie, horeca en dergelijke. Hans-Advies is in dit project belast met het projectmanagement van het gehele project.

Molecaten Park Noordduinen Katwijk aan Zee

Een deel van de camping was verouderd en de standplaatsen waren soms zelfs al 40 jaar in gebruik. Reden voor Molecaten om dat deel van de camping te renoveren en het terrein in te richten voor verhuur eenheden.

Voor deze renovatie is Hans-Advies ingehuurd voor het projectmanagement.

Resort Maastricht

Resort Maastricht heeft 123 vakantiewoningen en 74 appartementen voor 2 tot 20 personen, een binnenzwembad, een resortshop, grandcafé ’t Proeflokaal, een Food Court als restaurant en de standaard centrum voorzieningen. Op slechts tien fietsminuten van het beroemde Vrijthof in Maastricht is dit luxueuze vakantiepark ontstaan op de plek van een oude camping. Rondom het park ligt de internationale golfbaan van Maastricht. Hans-Advies deed hier het projectmanagement en het toezicht van de infrastructurele werkzaamheden. Hans zelf het hier aan de wieg gestaan van de planvorming, vergunningen, uitstraling van het park in de vorm van zijn laatste werkgever.

Witmarsum

Dit project is in de crisis stil gevallen en daar probeert Hans-Advies door middel van netwerk en kennis weer de wind onder te krijgen.

Watersportcentrum Maasbommel

Een jachthaven die de bezetting toch iets terug ziet lopen en waar door middel van drijvende verblijfseenheden een nieuwe invulling aan de jachthaven wordt gecreëerd. Hans-Advies is ingehuurd voor het adviseren bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het concept en de verdere ontwikkeling op te zetten.

Neem contact op
Stuur een bericht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.