Hans van Putten

Hans van Putten heeft zijn sporen verdient in de wereld van advies en ontwikkeling van recreatie en leisure concepten. Vanuit zijn oud werkgever was hij projectleider van de infrastructurele werkzaamheden van de ontwikkeling van de nieuwe appartementen van Centre Parcs de Eemhof. Van hieruit kwam hij te werken bij Boiten Ingenieurs waar hij als directeur de leiding had. Boiten Ingenieurs is een civieltechnisch adviesbureau en dochteronderneming van Dormio Leisure Development. Naast zijn functie als directeur van Boiten was hij ook ontwikkelaar voor het moederbedrijf.

Hier heeft hij spraakmakende project mogen maken als Resort Heimbach (Du) , Resort Obertraun (Oos) , Resort Berck sur Mer (Fr) en de parel Resort Maastricht. Zeker het laatste, daarin heeft Hans een grote stem gehad in de uitstraling en de feel van het park.

Naast de recreatie projecten heeft Hans mooie projecten zelf mogen uitvoeren als: uitbreiding jachthaven Lopikerkapel, de Pier in Loosdrecht, verplaatsen van sportvelden voor de gemeente Wijdemeren en fase 3 van het nieuwbouw project in Ter Apel waarvoor ook alle vergunningen geregeld moesten worden. Hans heeft zelfs aan de wieg gestaan van een dierentuin concept in Deventer, wat strandde door de politiek. Het idee zelf is wel degelijk opgepikt en tot uitvoering gebracht door dierenpark Beekse Bergen. Onder zijn leiding groeide het bedrijf tot een volwaardige dochter van de groep.

Op 1 november 2017 heeft Hans er voor gekozen om zijn eigen weg te gaan en is hij met Hans-Advies OZP-er geworden (ondernemer zonder personeel).

Op dit moment is hij projectontwikkelaar/projectmanager voor het project Waterdunen te Breskens voor Molecaten, een grote recreatie ondernemer in Nederland. Het project Waterdunen is een nieuw project van 30 ha wat gesitueerd wordt in 300 ha nieuw aangelegde natuur. Het gaat om de aanleg van een recreatiepark van ca 400 woningen, campingplaatsen ca 200 en centrumvoorzieningen. Een uniek project in Nederland.

Naast Waterdunen is Hans ook bezig met de renovatie van camping Noorduinen te Katwijk aan Zee. Ook een project van Molecaten. Deze camping moest nodig een update ondergaan en daarvoor heeft Hans alle projectmanagement zaken geregeld.

In Zwolle is Hans-Advies bezig met de ontwikkeling van een, voor Zwolle, vernieuwend Leisure concept. Tenslotte heeft Hans-Advies een project aangenomen, te weten adviseren bij het upgraden van een jachthaven m.b.v. drijvende eenheden in Maasbommel.

Neem contact op
Stuur een bericht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.